Също като останалите автомобили от гамата на PEUGEOT, E-RIFTER постига

...
Също като останалите автомобили от гамата на PEUGEOT, E-RIFTER постига
Коментари Харесай

НОВИЯТ PEUGEOT E-RIFTER: ПЪЛНОЦЕНЕН МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН АВТОМОБИЛ ЗА СВОБОДНОТО ВРЕМЕ

Също като останалите коли от гамата на PEUGEOT, E-RIFTER реализира последващо равнище в електрификацията и успеваемостта. E-RIFTER показва дарба да предложи на многообразието от клиенти удивително улеснение и подготвеност за вълнуващо всекидневие.

ПРИВЛЕКАТЕЛНОСТ: Още по-изразителен дизайн, който подсказва авантюристичен темперамент.
ЕМОЦИЯ: Нови технологии за повече наслаждение от шофирането и пътуването.
СЪВЪРШЕНСТВО: Свързан и пестелив, с електрически мотор, който предлага пробег до 320 км.

Целта на PEUGEOT е да бъде водещата всеобща марка на пазара на електрически коли до 2025 година PEUGEOT E-RIFTER е част от най-широката електрическа гама спрямо всеки различен европейски производител, с 9 електрически леки коли и 3 електрически лекотоварни транспортни средства.

Като част от тази тактика новият E-RIFTER показва мощни страни във връзка с електрификацията, с електрически пробег, който в този момент доближава 320 км. Едновременно с това той усъвършенства качествата, донесли триумфа на този мултифункционален автомобил за свободното време: комфортно, пространно и модулно купе, високо равнище на софтуерно съоръжение, удивително наслаждение от шофирането и атрактивен външен тип.

ПРИВЛЕКАТЕЛНОСТ: ПРИКЛЮЧЕНСКИ ДИЗАЙН

Новият PEUGEOT E-RIFTER приказва посредством новия дизайнерски език на марката, като в същото време резервира атлетичния, здрав и привлекателен жанр, който стои в основата на мощния му авантюристичен темперамент.

Новият PEUGEOT E-RIFTER е в сходство с полезностите и загрижеността на своите клиенти „ Привлекателността се демонстрира в друга форма “. Клиентите, които са оптимистично настроени и дейни, търсят автомобил с съвременен външен тип и с най-новите свързани технологии. Те желаят транспортно средство, което е покрай природата, допринасящо за енергийния преход, с обилие от вътрешно пространство за най-благоприятен комфорт. E-RIFTER разрешава редица занимания в свободното време през уикенда (пътувания с другари, спортни и културни действия, видео игри, снимка, музика и др.) и ежедневни отговорности (семейни пътувания с децата, домашни любимци и др.).

Нова предница.
E-RIFTER има нова, по-динамична предница с нова радиаторна решетка, съчетана с новото лого на PEUGEOT в центъра. Тя е обградена от емблематичния светлинен автограф на марката под формата на „ 3-те броя нокти “.

Практичен, стабилен дизайн.
Изявеният жанр на E-RIFTER е в допълнение емфатичен от новите цветове Sirkka Green и Kiama Blue. Те оказват помощ да се изтъкне великодушната форма на автомобила, изключително подобаваща за потребление навън, с необятните калници, внушителни странични протектори, покривни рейки и висок луфт.

Ново бордно табло.
E-RIFTER разполага с ново бордно табло, осигуряващо превъзходна ергономичност и първокласен свършек. То е основано на емблематичния PEUGEOT i-Cockpit® и се отличава с изцяло нов 10-инчов сензорен екран с висока резолюция в горната част на централната подпора.

Приветливо купе.
Седалките са с нова светлосива текстилна тапицерия, в естетика с новите материали в купето. Голямата остъклена повърхнина, в допълнение увеличена с емблематичния покрив Zenith и неговите многочислени отделения за предпазване, прави купето още по-светло.

ЕМОЦИЯ: E-RIFTER МОЖЕ ДА ПРАВИ ВСИЧКО

PEUGEOT E-RIFTER е по-функционален от всеки път. Неговите нови технологии и извънредно адаптивен интериор значат, че той може да отговори на всяка потребност и всяко предпочитание...

Още повече наслаждение при шофиране с помощта на още по-технологичния PEUGEOT i-Cockpit®.
Новият E-RIFTER съдържа нов 10-инчов, 100% цифров пъстър инструментален клъстер, с усъвършенствано извеждане на значителната информация с опция за персонализация, в това число на информация от навигационната система и информация, обвързвана с енергийния поток и зареждането.
Нов огромен централен 10-инчов HD сензорен екран за ръководство на аудиосистемата и свързаната навигация.
Нов стилен, облицован с кожа волан с затопляне с интегрирани контролни бутони. Компактният волан на PEUGEOT е станал съществена част от удоволствието при шофиране!

Нови авангардни технологии за оптимална сигурност

Цялостна гама от системи в помощ на лидера: предизвестие за отмалялост на лидера, различаване на пътните знаци, помощник за придържане в лентата, автоматизирано спешно прекъсване с отчитане на пешеходци и колоездачи, ограничител на скоростта... E-RIFTER има 17 системи в помощ на лидера, които са усъвършенствани при новия модел с адаптивен автопилот.

Подпомогането на паркирането е усъвършенствано с 12 датчика, разпределени начело и откъм гърба, както и със система VisioPark 180°, в този момент оборудвана с камера за заден ход с висока резолюция.

Изключителна адаптивност както постоянно...
Новият E-RIFTER е разполагаем в 2 версии с 5 и 7 места с всяка от двете дължини: Standard (4,40 м) и Long (4,70 м). Втората усилва дължината както във връзка с междуосието, по този начин и във връзка с надвеса за още повече пространство.

Индивидуални сгъващи се седалки. Всяка от 3-те обособени седалки на 2-рия ред може елементарно да се сгъне до пода. При версия Long има 2 обособени седалки на 3-тия ред.

Лесно товарене и разтоварване. E-RIFTER има две плъзгащи се странични порти и огромна задна врата с отварящо се стъкло, което е неповторимо в сегмента.

Щедър потребен размер. Батериите на E-RIFTER са ситуирани под пода и не оказват въздействие върху вътрешния размер на автомобила. Багажникът има товарна зона, варираща от 775 литра до кората за 5-местна версия Standard до 4000 литра до покрива при сгънати задни седалки на версия Long. Налице е доста място за предпазване, до 186 литра според от версията. Транспортирането на дълги предмети е по-лесно с помощта на предната пътническа седалка, която се сгъва до пода.

СЪВЪРШЕНСТВО: ПОДОБРЕНА ЕФЕКТИВНОСТ И СВЪРЗАНОСТ
Новият E-RIFTER се поддържа от най-новите технологии на PEUGEOT както във връзка с 100% електрическите силови елементи, по този начин и във връзка с свързаността...

100% електрически силов елемент, по-ефективен от всеки път

До 320 км пробег. Работата върху цялостната успеваемост на автомобила е разрешила да се запазят същите равнища на продуктивност – 135 км/ч оптималната скорост, ускоряване от 0 до 100 км/ч за 11,2 секунди – като в това време е усъвършенстван пробегът, който към този момент доближава 320 км (при смесен цикъл по WLTP, в развой на сертифициране).

Комфортна мощ, която може да се употребява в три режима на шофиране. PEUGEOT E-RIFTER предлага оптималната мощ от 100 кВт (136 к.с.) и оптимален въртящ миг от 270 Нм. Винаги са налични три режима на шофиране: Eco за оптимален пробег, Power за оптималната продуктивност при цялостно натоварване и Normal.

Нова система за регенеративно прекъсване. С цел усъвършенстване на пробега новият E-RIFTER има система за регенеративно прекъсване, която може да бъде задействана на три разнообразни равнища с потребление на перата зад кормилото. Тази характерност е неповторима за пазара.

Новият E-RIFTER в този момент е оборудван с термопомпа. Тя усъвършенства комфорта на пасажерите, като в същото време спомага за усъвършенстване на успеваемостта и затова на пробега.

Ефективно зареждане. С бордово зарядно устройство 7,4 кВт и опционално трифазно зарядно устройство 11 кВт E-RIFTER може да зарежда ефикасно своята батерия с потенциал 50 кВтч, без значение от наличната инфраструктура. Постояннотоково зареждане е налично при мощ до 100 кВт.

Прогнозните времена за зареждане са:
На социална зарядна станция 100 кВт: 30 минути (0-80% заряд).
Със зарядна станция Wallbox 11 кВт: цялостно зареждане с бордово зарядно устройство 11 кВт за 5 часа.
Със зарядна станция Wallbox 7,4 кВт: цялостно зареждане с бордово зарядно устройство 7 кВт за 7,5 часа.
От интензивен домакински контакт 16A: цялостно зареждане за 15 часа.

Свързаност от най-ново потомство
Голям централен сензорен екран. Новият E-RIFTER е общоприетоо оборудван с централен 10-инчов HD пъстър сензорен екран за ръководство на свързаната осведомителна система. За още повече комфорт гласовият помощник OK PEUGEOT ви разрешава да управлявате главните функционалности с естествена тирада.

Свързани осведомителни системи PEUGEOT i-Connect® и PEUGEOT i-Connect® Advanced. Системата PEUGEOT i-Connect® обезпечава цялостна и извънредно дружелюбна съгласуваност с помощта на безжично репликиране на екрана на смарт телефон (Apple CarPlay/Android Auto). Технологичното преживяване е цялостно с опционалната система PEUGEOT i-Connect® Advanced, която съдържа и високефективна обвързвана навигация TomTom. Актуализациите на системата се правят „ по въздуха “.

На централната подпора е ситуирано безжично зарядно устройство за смарт телефон.

Повече контакти: 2 USB-C, 1 USB-A и контакт 230 V.

Свързани услуги:
Със системата Free2move Charge, PEUGEOT улеснява достъпа до разнообразни решения за зареждане:

У дома или на работното място, посредством необятен избор от съоръжение (усилен контакт, Wall box, Smart Wall box и др.), услуга за диагностика за да се оцени нужната електрическа апаратура и да се даде най-хубавото решение за зареждане и финално инсталиране посредством нашите предложени сътрудници.
Зареждане на публични станции посредством Free2Move Charge, с достъп до мрежа от над 350 000 зарядни станции в Европа.

Приложението за смарт телефон MyPeugeot® прибавя нови функционалности и свързани услуги за новия E-RIFTER:

Виртуална сервизна брошура.

Предварително изпращане на отдалечено готови пътувания от смарт телефона до бордовата навигационна система. Навигацията е авансово настроена да извършва вашите устни указания. А с TomTom картата се обновява безпроблемно.

Предвиждане на точките за зареждане на автомобила за усъвършенстване на пътувания, като в същото време се планува наличното равнище на заряд при идване в крайната точка. Чрез обмисляне на пътуванията в MyPEUGEOT, можете да зареждате автомобила си в най-подходящия миг и съгласно наличността на зарядните станции. Налична и посредством приложението eRoutes, вие можете да се възползвате от тази услуга и посредством функционалността за репликиране на вашата навигационна система на екрана. Изборът е ваш!

Управление на централното заключване на вратите, отдалечено активиране на светлините и клаксона.

Няма потребност да се притеснявате за намирането тук-там за паркиране, с помощта на тази нова услуга, която ще предложи паркингите с най-вече свободни места, когато пристигнете в града.
Винаги имате опцията за пускане или програмиране на предварителна климатизация на купето и инспекция, програмиране, пускане или отсрочване на зареждането на батерията отдалечено.

*Източник: www.peugeot.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР