Същински рай е за дамите базарът, разположил се на Малката

...
Същински рай е за дамите базарът, разположил се на Малката
Коментари Харесай

Рай за коконите на Малката главна СНИМКИ

Същински парадайс е за дамите базарът, разположил се на Малката основна. Десетките сергии за ръчно направени артикули оферират богат избор от аксесоари, задоволяващи и най-капризните девойки. Сред пъстрите шатри могат да бъдат открити ефектни бижута от кожа, естествени камъни, мъниста, метал, сребро и пластмаса. Освен накитите, шлагер са плетените на една кука чанти, рисуваните тениски, меките портмонета и коланите от лен.

Базар Капана е вярното място и за всяка една лейди, решила да поразчупи дрешника си и да внесе нещо нетипично в него. Творците, вложили душа в изделията си, с усмивка обгрижват пловдивчанките и им оферират различни разновидности на скучните ежедневни тоалети. Чужденките пък се стопират най-много на щандовете с етеричните масла и ароматите на българска роза. Кремовете и парфюмите, предлагани по масите, става известно са в пъти по-безвредни от тези по магазините, по тази причина печелят доверието и на най-взискателните.

По „ Отец Паисий “, до госпожите с цялостните чанти, крачат и мъжете. За тях изборът е малко по-малък, по тази причина те натъртват по-скоро на сергиите с крафт храните.

Оживлението към шарените павилиончета в сърцето на Пловдив продължава. А по-късно из Капана, минувачите ще могат да се насладят на уменията на улични актьори, които ще вървят на кокили, ще мятат огнени палки, ще изнасят куклен спектакъл и ще забавляват най-малките.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР