Съществуват няколко важни причини да си отглеждате каланхое у дома.

...
Съществуват няколко важни причини да си отглеждате каланхое у дома.
Коментари Харесай

Чудодейните Свойства На Това Домашно Цвете Лекуват Куп Болести!

Съществуват няколко значими аргументи да си отглеждате каланхое вкъщи. Поставете на перваза на прозореца си това потребно растение и вижте по какъв начин да го прилагате в грижите за здравето си.

При настинка капнете няколко капки свеж сок от каланхое във всяка ноздра и незабавно ще усетите отпушването на носа си.

Ако сте се порязали, изплакнете със студена вода лист от каланхое, леко надраскайте кората му с нож, и откакто от него потече сок, го приложете към раната. Така тя ще зарасне по-бързо.
В случай на стомашни киселини измийте едно малко парченце от листо на каланхое и го изяжте. В рамките на 3-5 минути ще се отървете от киселините.

Когато имунната ви система отслабне, листата от каланхое ще ви бъдат потребни. Те обезвреждат нездравословните субстанции, пречистват кръвта и оказват помощ да се предпазим от настинки. Листата могат да се прибавят към картофени и други зеленчукови салати, авансово измити и накълцани на ситно.

Каланхоето ще ви помогне при зъбобол. Сдъвчете листа и го задръжте на болния зъб за 15-20 минути, написа ejednevnik.info.

Прясно изцеденият сок от каланхое е положително лекарство при циреи, екземи и кожни обриви. Също по този начин ще ви послужи идеално за унищожаване на петна и черни точки по лицето.

Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР