Съществуват два вида храна. Една от тях е тази, която

...
Съществуват два вида храна. Една от тях е тази, която
Коментари Харесай

Пеещата храна

Съществуват два типа храна. Една от тях е тази, която ви харесва, към която имате податливост, за която фантазирате. В това няма нищо неприятно, само че би трябвало да разберете една дребна ловкост.

Съществуват типове храна, които имат голяма прелест. И привлекателността не е в това, което виждате или че храната е налична.

Вие отивате на ресторант и виждате избрана храна — от кухнята се носи прелестен мирис, притегля ви типа и миризмата на храната.

Не сте мислели за тази храна, само че внезапно тя ви интригува. Това не е същинското ви предпочитание. Можете да я изядете, само че тя няма да ви удовлетвори.

Затворете очи и просто усетете, от какво има потребност вашето тяло, каквото и да е то. Без да гледате никаква храна, вие просто би трябвало да усетите личното си създание, от какво тъкмо се нуждае тялото, какво ви се желае в реалност.

Някои експерти назовават това пееща храна — храна, която ви пее. Яжте колкото ви се желае, само че се придържайте към тази храна.

Другата храна е по този начин наречената примамваща храна - когато тя е налична, вие стартирате да се интересувате от нея. Така тя се отнася право към мозъка, а вие в действителност нямате потребност от нея.

Ако слушате пеещата храна, то можете да ядете колкото си желаете и в никакъв случай няма да страдате, тъй като тя ще ви удовлетвори. Тялото просто желае това, от което има същинска потребност и нищо друго.

Ако дребни деца са към храна, то те ще ядат толкоз колкото има потребност тяхното тяло. Ако детето страда от някакво заболяване и за него е добра някоя избрана храна, детето единствено ще посегне към нея, тъй като тялото му има потребност тъкмо от нея, а детето се вслушва в своето тяло.

Може да ви отнеме няколко дни или даже седмици преди дефинитивно да можете да определите каква храна тъкмо ви притегля. Но по-късно ще усетите същинска приятност от храненето и възприятието на неудовлетвореност в стомаха ще ви напусне.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР