Съществува реална опасност по време на тазгодишния финал в Лига

...
Съществува реална опасност по време на тазгодишния финал в Лига
Коментари Харесай

Арсенал и Челси не могат да продадат и половината от 12-те хиляди билета, които имат за финала в Баку

Съществува действителна заплаха по време на тазгодишния край в Лига Европа да има хиляди празни седалки на стадиона в Баку, на който УЕФА реши да повери семейството. Причината за това, че Челси и Арсенал не могат да продадат и половината от билетите си за мача, който е след седмица. На двата клуба бяха отпуснати общо 12000 билета (по 6000 за всеки), само че съгласно медиите на Острова досега те не са съумели да продадат и половината от общия им брой. Феновете на " артилеристите " са закупили 3500 пропуща досега, до момента в който от " Стамфорд Бридж " са продали по-малко от 2000 билета.

Заниженият интерес се дължи на компликациите, свързани с организирането на пътуването до столицата на Азербайджан. Цената на полета възлиза на към 1300 паунда, а локалните хотели са вдигнали неведнъж цените за нощувка, надявайки се да припечелят повече от британските последователи.

От Арсенал към този момент укориха УЕФА поради избора на място за осъществяване на финала, само че европейската футболна централа отговори, че домакинът се дефинира две години по-рано и не е имало по какъв начин да плануват, че два британски клуба ще стигнат до мача за трофея.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР