Съществена част от сватбената подготовка е грижата за визията, която

...
Съществена част от сватбената подготовка е грижата за визията, която
Коментари Харесай

Мистерията е разкрита! Стана ясно как Меган Маркъл поддържа страхотната си форма

Съществена част от сватбената подготовка е грижата за визията, която поставя булката. А когато в тази роля е Меган Маркъл, спешни ограничения не са нужни, тъй като тя постоянно е поддържала фигурата си. В множеството случаи Меган приказва за увлечението си към йогата. Но това не е единственото натоварване, на което дължи стройното си тяло.

За актрисата тичането е форма на физическа медитация. Затова го практикува при подобаваща опция.

За нейно страдание, сходни моменти ще са все по-голяма необичайност около новите й задължения като част от английското кралско семейство. Въпреки това, Маркъл се е зарекла да тренира със свои другари, живеещи в Англия и занимаващи се професионално със спорт, написа Лайфстал бг.
Изненадващо или не, обичаният й фитнес в Торонто отваря нова зала и в британската столица. Там тя ще може да употребява уреда Megaformer, който тренира цялото тяло посредством мудни придвижвания.
 Снимка 346937
Източник: Фейсбук / Fusion Pilates Lagree
Ползите от мултифункционалния апарат са не една и две. Освен че най-малко малко ще се доближим до визията на бъдещата брачна половинка на принц Хари, ще успеем да забързаме метаболизма си, да заздравим и развием мускулите, да подобрим гъвкавостта си и да върнем цялостния баланс в тялото.
Уредът, който комбинира кардио, пилатес и силови тренировки , към момента не е достигнал родна земя. Но ето някои от изморителните извършения, с помощта на които Меган Маркъл наподобява по този начин, че доста дами да й завиждат, написа Business Insider.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР