Съществата от отвъдното, които са си харесали поради някаква причина

...
Съществата от отвъдното, които са си харесали поради някаква причина
Коментари Харесай

Зловещо: Призраци завладяват домовете на американците по време на карантината

Съществата от отвъдното, които са си харесали заради някаква причина човешко жилище, могат да трансфорат живота на притежателя му в същински пъкъл.

Опасността се усилва изключително, в случай че човек е заставен да се намира в еднакъв дом с призраци непрекъснато. Според информацията на Los Angeles CBS, голям брой американци, сложени под карантина, са попаднали в сходна обстановка, като всеобщо са почнали да оповестяват за извънредно висока интензивност на привиденията.



Социалната отдалеченост не защищава от духове, до подобен извод са достигнали паранормални специалисти от Лос Анджелис, Калифорния, откакто те почнали да получават дневно по няколкостотин молби за помощ от обезверени хора.

Дейността на призраците е друга по тежест: от безвредни смешки на домашните духове до физическа експанзия на полтъргайстите.



Джейсън Хоуз, водещ специалист на Ghost Nation, е обяснил, че привиденията и другите сходни същности, които са обвързани с дома, са доста чувствителни към енергийните потоци на живите хора. Собственикът на жилището може безусловно да храни тези същности, даже в случай че е в къщата единствено за няколко часа дневно.

А в случай че се вземе поради какъв брой американци се намират в този момент в насилствена домашна изолираност в карантина, излиза наяве за какво броят на жалбите за буйни призраци ненадейно се е нараснал. Те просто са почнали да получават доста повече сила за своето проявяване в материалния свят.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР