САЩ включва Израел в програма за безвизови пътувания.Правителството на Джо

...
САЩ включва Израел в програма за безвизови пътувания.Правителството на Джо
Коментари Харесай

САЩ включва Израел в програма за безвизови пътувания

Съединени американски щати включва Израел в стратегия за безвизови пътувания.Правителството на Джо Байдън разгласи, че включва Израел в програмата на Съединени американски щати за безвизови пътувания, разрешавайки безвизови визити на израелски жители, заяви Ройтерс.

Решението е триумф за държавно управление на премиера Бенямин Нетаняху

Американският министър на вътрешната сигурност Алехандро Майоркас сподели, че решението “укрепва още повече връзките в областта на сигурността и икономическите и филантропични връзки страните.

“Палестинците с американско поданство, които живеят на Западния бряг и в Съединени американски щати, занапред нататък ще могат да влизат в Израел без виза, и да летят от и до летище “Бен Гурион ” в Тел Авив, което понижава бариерите пред тези жители, показаха американски чиновници.

Вашингтон изисква редица условия в региона на битката с тероризма

Включените в програмата страни би трябвало да се отнасят еднообразно към всички американски пасажери, без значение от другите паспорти, които имат.

Израел улесни достъпа на палестинци с американско поданство през своите граници и през окупирания от Израел Западен бряг, показва Ройтерс.

Още вести четете в категория Свят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР