САЩ вероятно ще трябва да запазят мерките за социална дистанция,

...
САЩ вероятно ще трябва да запазят мерките за социална дистанция,
Коментари Харесай

Социалната дистанция в САЩ може да остане до 2022 г., прогнозират учени

САЩ евентуално ще би трябвало да запазят ограниченията за обществена отдалеченост , такива като хората да си стоят по домовете и учебните заведения да останат затворени, до 2022 година, в случай че не бъде създадена ваксина против ковид, предвиждат учени, осведоми Си Ен Ен.

Откритията на учените, оповестени в журнала Science , са в директно несъгласие с догатките на Белия дом, че пандемията може да завърши това лято.
 Сенатът на Съединени американски щати проверява СЗО и Китай за разпространяването на ковид
Сенатът на Съединени американски щати проверява СЗО и Китай за разпространяването на ковид

Разследва се и неналичието на защитни средства и медикаменти в Съединени американски щати

Но екипът от Училището по публично здраве към " Харвард " употребява известната досега информация за Covid-19 и другите коронавируси, с цел да сътвори вероятни сюжети за посоката на актуалната пандемия.

Може би ще е належащо от време на време налагане на ограничения за обществена отдалеченост до 2022 година, в случай че значително не се усили сериозният потенциал за здравна грижа, не бъде намерено лекуване и няма налична ваксина, пишат създателите на проучването.

Все още не е ясно дали хората са ваксинирани след преболедуване и излекуване от новия вирус.

Над 580 000 са инфектираните с ковид в Съединени американски щати, а умрелите са над 24 000.
 Коронавирус: Съединени американски щати били покрай пика на епидемията
Коронавирус: Съединени американски щати били покрай пика на епидемията

Щатите са страната с най-вече смъртни случаи от ковид в света

По последни данни на Световната здравна организация по света има над 1,77 милиона доказани случая, а умрелите са повече от 111 000. Регистрирани са случаи допълнително от 200 страни и територии. Данните на Университет " Джон Хопкинс " демонстрират над 1,93 млн. случая и над 120 000 умряли в 185 страни, възстановили са се повече от 464 000.

Можете да следите случаите на ковид в България на уеб страницата на Военномедицинска академия, на уеб страницата на Министерството на здравеопазването и за света на инфографиките на Световната здравна организация и на Университет " Джон Хопкинс ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР