САЩ възнамеряват още в следващите дни да разширят санкциите срещу

...
САЩ възнамеряват още в следващите дни да разширят санкциите срещу
Коментари Харесай

САЩ готвят нови санкции срещу Иран

САЩ имат намерение още в идващите дни да разширят глобите против Иран поради нападението с дронове и ракети на Техеран против Израел , заяви съветникът по въпросите на националната сигурност в Белия дом Джейк Съливан, представен от организациите.

Съливан уточни, че американският президент Джо Байдън е в развой на съгласуваност със съдружниците и сътрудниците, в това число с Г-7, а също и с водачите на двете партии в Конгреса на повсеместен отговор на невижданото иранско въздушно нахлуване против Израел.

" В идващите дни Съединени американски щати ще наложат наказания на Иран, в това число на програмата му за ракети и дронове, а също и на юридически лица, подпомагащи Корпуса на гвардейците на Ислямската гражданска война и иранското Министерство на защитата ", добави Съливан.

 

 

" Успоредно с това продължава работата ни с Пентагона и Централното командване на въоръжените сили на Съединени американски щати за в допълнение усилване на сполучливата интеграция на системите за противовъздушна и противоракетна защита и системите за ранно предизвестие в целия Близък изток за да бъде обезпечено още по-ефективно противопоставяне на иранските ракети и безпилотни летателни средства. "

В събота Иран за пръв път в историята на Ислямската република извърши директна офанзива против Израел.

Техеран съобщи, че тя е подхваната в отговор на ликвидирането на ирански висши офицери в Сирия при започване на този месец.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР