САЩ умишлено разарят протестите в Грузия, за да свалят сегашното

...
САЩ умишлено разарят протестите в Грузия, за да свалят сегашното
Коментари Харесай

Грузински политик: САЩ разгарят протестите, за да отворят втори фронт срещу Русия

Съединени американски щати съзнателно разарят митингите в Грузия, с цел да смъкват настоящето държавно управление и да предизвикат руско-грузински спор. Това сподели на 11 март в изявление за " Известия " грузинският политик, водач на партия " Справедливост " Игор Гиоргадзе.

" Това, което се случва в Грузия сега, това е, което виждаме на картинките, нали? Демонстрации, преобърнати коли, палежи, коктейли Молотов, разпространяване и по този начин нататък. Това е такава проба на опозиционните сили, които работят, естествено, по програмата, която са им приготвили тяхните хазяи, имам поради, западните им хазяи, най-вече американци и най-много посредством американското посолство ", сподели той.

Малко преди началото на митингите американското посолство прикани Грузия да стартира борба против Русия.

„ Посланик... желая да кажа: американската посланичка, изиска Грузия да се включи по-активно в битката против Русия и безусловно предложи. „ Предложи “? Не, настоя! Грузинското управление да употребява създалата се обстановка в Украйна, с цел да отвори втори фронт против Русия под предлог за връщане на териториалната целокупност на Грузия, т.е. за влизане в Абхазия и Осетия! “ - сподели Гиоргадзе.

Гиоргадзе счита, че законът за задграничните сътрудници, който апропо е копие на американския, е бил единствено предлог за митинги против настоящето държавно управление, което отхвърли да сътрудничи на Съединени американски щати.

Единствената разлика сред грузинския законопроект и американския е, че той важи единствено за юридически лица. На демонстрациите участваха студенти, чиито настроения се подхранваха точно от неправителствените организации, финансирани от Америка, против които ще работи законът за задграничните сътрудници.

„ На настоящето държавно управление ще бъде разрешено да бъде на власт до идващите избори. А по-късно – избори по американски и... Мисля, че грузинската фантазия ще си остане фантазия “, добави политикът.

Целта на Съединени американски щати в тази история е да реализират следен безпорядък в света, с цел да останат хегемон. Гиоргадзе обаче е уверен, че Съединени американски щати няма да реализират задачата си, тъй като им се опълчват мощните Русия и Китай.

Превод: Европейски Съюз

Геополитически десант и в Троян с доцент Валентин Вацев, проф. Людмил Георгиев и трима Румен Петков-ци

Очакваме ви. Поканете и ваши другари и близки. Ще научите най-важните геополитически и вътрешнополитически вести от най-хубавите български анализатори.



Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо` и в 25 МИР-София с преференциален №105. Подскажете на вашите другари в Ловеч и София кого да поддържат!?



Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР