САЩ са снабдили Украйна с военна помощ на стойност повече

...
САЩ са снабдили Украйна с военна помощ на стойност повече
Коментари Харесай

САЩ са дали дотук над $35 млрд. на Украйна за военна помощ

САЩ са снабдили Украйна с военна помощ на стойност повече от 35 милиарда $ от началото на войната. Това съобщи през днешния ден американският министър на защитата Лойд Остин представен от ДПА. Той направи изказването си по време на срещата в американската военна база " Рамщайн " в Германия.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10235
Партньорите на Контактна група за даване на отбранителна помощ на Украйна се срещнаха, с цел да беседват по тематики като въздушна защита и муниции.

Украйна незабавно се нуждае от помощта ни, с цел да отбрани жителите си, инфраструктурата и силите си от ракетната опасност на Русия, съобщи той и добави, че Украйна ще бъде подкрепяна толкоз дълго, колкото е належащо.

Остин сподели, че напъните на сътрудниците са подкрепили значително Украйна на бойното поле и посочи, че Кремъл направил прекомерно неприятна преценка на обстановката. 

Досега групата се е срещала три пъти в " Рамщайн ". На четвъртата намира се чакат и представители на страни, които не са членки на НАТО, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР