САЩ проведоха военни учения с южноамериканската държава Гвиана, след като

...
САЩ проведоха военни учения с южноамериканската държава Гвиана, след като
Коментари Харесай

Венецуела обвинява САЩ в „провокация“ с летателни учения на фона на напрежението около богатия на петрол съсед

Съединени американски щати организираха военни учения с южноамериканската страна Гвиана, откакто Венецуела гласоподава да поеме богата на нефт страна част от своя комшия.

„ В съдействие с отбранителните сили на Гвиана, Южното командване на Съединени американски щати ще организира летателни интервенции в границите на Гвиана на 7 декември “, написа в изказване на американското посолство в Гвиана.

„ Това обучение се основава на рутинни задължения и интервенции за възстановяване на партньорството в сигурността сред Съединените щати и Гвиана и за подсилване на районното съдействие “, продължава изказването. „ В допълнение към това обучение USSOUTHCOM ще продължи съдействието си с GDF в областите на подготвеност за бедствия, въздушна и морска сигурност и противопоставяне на транснационални незаконни организации. “

„ Съединени американски щати ще продължат уговорката си като Гвиана приближен сътрудник по сигурността и поощряване на районното съдействие и оперативна съгласуемост “, приключва изказването.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР