САЩ показаха видео с бронетранспортьори М113, които американските военни се

...
САЩ показаха видео с бронетранспортьори М113, които американските военни се
Коментари Харесай

Пентагонът показа кадри с подготовката за изпращане на бронетранспортьори М113 в Украйна

САЩ демонстрираха видео с бронетранспортьори М113, които американските военни се готвят да предадат на украинските войски. Съответните фрагменти бяха публикувани на 30 април от Пентагона, оповестява

Сухопътните войски на Съединени американски щати слагат бронетранспортьори M113 върху моторни транспортни средства, се споделя в известието, което е показано като пояснение за видеото.

Ден по-рано съветският външен министър Сергей Лавров сподели, че Съединени американски щати и страните от НАТО би трябвало да спрат доставките на оръжия за Киев, в случай че в действителност желаят да разрешат обстановката в Украйна, разяснява изданието.

Малко преди този момент съветникът по националната сигурност Джейк Съливан сподели, че Вашингтон работи със своите сътрудници, с цел да даде на Киев системи за брегова защита. Той сподели още, че Съединени американски щати работят върху увеличение на доставките на оръжие за Украйна, а също по този начин изследват опцията за образование на украинските военни отвън страната, написа вестникът.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР