САЩ почти цяла седмица се тресат от това, че на

...
САЩ почти цяла седмица се тресат от това, че на
Коментари Харесай

Лъжливата ракетна тревога на Хаваите – къде точно е пръстът на извънземните и спасиха ли те света от Трета световна война?

САЩ съвсем цяла седмица се тресат от това, че на 13 януари бе оповестена паника за нуклеарно нахлуване по Хаваите. Впоследствие стана ясно, че паниката е подправена, вдигната по неточност, а американските медии, като по команда, престанаха да отразяват тази вест. Това на собствен ред породи много въпроси измежду конспираторите и мислещите хора като цяло, написа Езорейтер.
Първо, споделят експертите, подправена паника по принцип не може да бъде оповестена. Това е същото, като да изстрелят нуклеарна бойна глава по неточност. В системата за спешно обявяване на всеки щат, в това число и на Хаваите, има пет процедури за отвод, като последната се задейства от двама души по едно и също време, които седят на два метра един от различен.

Получава се, че паниката е била действителна.

Второ, ракетите, летящи към Хаваи (според информацията става дума за шест), са били свалени - за това си има и потвърждения, започвайки от прихващането на диалозите по радиото на американските военни до наблюденията на туристите, по какъв начин всичко е протекло, минимум с една от ракетите.

Видео: Лъжливата паника на Хаваите или къде са забъркани извънземните


Логически правилен се оказва изводът, че това е било направено от службата за ПРО на Съединени американски щати, само че коснпираторите и уфолозите се съмняват в това, тъй като в същия миг в небето на Хаваите са били видяни НЛО, и, както се допуска, точно те са унищожили всичките ракети. При това, всичко е станало доста бързо, тъкмо и без никакви затруднения, на които са се надявали тези, които са изстреляли балистичните ракети.



Остава обаче един от най-основните въпроси: кой е провел офанзивата по Съединени американски щати? Ако е била Северна Корея, то ответен удар би имало неотложно, а ракетите, както стана известно, са били изстреляни от подводница. Освен това, както твърди американският Журналист доктор Дейв Джанда (Dr Dave Janda), има приключване на информация, че ракетната офанзива по Хаваите е дело на група високопоставени лица на Китай, които са в съпротива на настоящото държавно управление в Поднебесната. Целта е била да се предизвика ответен удар на Съединени американски щати по Китай и по този метод да се стартира Трета международна война, освен това нуклеарна. Планът обаче е бил вцепенен без присъединяване на международното държавно управление, илюминатите, което от дълго време готви света за сходен спор.



Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР