САЩ планират официално да открият посолството си в Йерусалим на

...
САЩ планират официално да открият посолството си в Йерусалим на
Коментари Харесай

САЩ откриват посолството си в Йерусалим на 14 май?

САЩ възнамеряват публично да открият посолството си в Йерусалим на 14 май 2018 година, когато Израел отбелязва 70 година от независимостта си, оповестяват израелските медии Канал 10 и " Хадашот ", представени от " Таймс оф Израел ".

Според " Хадашот " посолството публично ще разгласи проектите си по-късно през днешния ден. Информацията е доказана от Канал 10, който се базира на високопоставени израелски представители.

" Таймс оф Израел " не може да удостовери новината.

Американски публични представители неведнъж обявиха, че преместването на посолството от Тел Авив в Йерусалим ще отнеме доста месеци, даже и години.

По-рано през днешния ден четирима американски публични представители обявиха пред АП, че администрацията на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп преглежда предложение на донора на републиканците Шелдън Аделсън да заплати част от парите за новото посолство.

Юристи в Държавния департамент изследват дали е законно държавното управление да получи частни дарения за покриване на разноските на посолството, разясниха източниците.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР