САЩ няма да се превърнат в мигрантски лагер, заяви днес

...
САЩ няма да се превърнат в мигрантски лагер, заяви днес
Коментари Харесай

САЩ няма да станат лагер за мигранти, заяви Доналд Тръмп

САЩ няма да се трансфорат в мигрантски лагер, съобщи през днешния ден американският президент Доналд Тръмп, употребявайки образеца с Европа, с цел да отбрани политиката си на " нулева приемливост " към противозаконната имиграция на границата, съобщи Франс прес.

 © Архив
" Съединените щати няма да станат лагер за мигранти, няма да станат и център за задържане на бежанци ", сподели той. " Погледнете какво става в Европа, вижте какво става на други места. Не можем да допуснем това да се случи в Съединени американски щати. Не и при моето ръководство ", добави той.

Тръмп увери, че тъжното състояние на децата, отделени от родителите си, които са без документи, може бързо да се уреди, в случай че Конгресът гласоподава закон за имиграцията.

 Германците се обръщат срещу държавните си водачи поради миграцията, съобщи Тръмп Германците се обръщат срещу държавните си водачи поради миграцията, съобщи Тръмп
Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп, който заема твърда позиция по имиграционните проблеми на страната си, уточни проблемите, с които се сблъсква управляв...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР