САЩ няма да нанесат удар по Северна Корея, защото знаят,

...
САЩ няма да нанесат удар по Северна Корея, защото знаят,
Коментари Харесай

Русия: САЩ няма да ударят Северна Корея, защото...

САЩ няма да нанесат удар по Северна Корея, тъй като знаят, че те разполагат с нуклеарно оръжие и ще отговорят. Това съобщи съветският външен министър Сергей Лавров в изявление за телевизионния канал НТВ.

„ Американците освен подозират, а знаят, че Пхенян разполага с нуклеарни бомби. Президентът Владимир Путин нееднократно е казвал, че е невероятно да си представим, че американците или който и да е различен имат стопроцентова информация за всички техни обекти “, съобщи съветският посланик.

„ Не желая да пазя Северна Корея, а просто споделям, че всички сме съгласни с подобен разбор на обстановката ", добави още Сергей Лавров, който неотдавна съпостави словесната война сред Доналд Тръмп и Ким Чен-ун с дребни деца, които се бият в детската градина.

Коментирайки вътрешнополитическите битки в Съединени американски щати, Лавров изрази мнение, че те са обусловени от това, че на власт там е пристигнал непостоянен претендент. Русофобите безусловно изпаднаха в нервозен срив от успеха на Доналд Тръмп на изборите, и в този момент същите тези русофоби се пробват да притиснат неговата администрация в ъгъла, сподели съветският външен министър.

„ Главна роля тук, несъмнено, играят демократите, които и до момента упрекват съветската интервенция за провалянето на Хилъри Клинтън. Но с изключение на тях, и републиканците в забележителна степен, най-малко по някои въпроси, интензивно се причисляват към демократите. Това може да се изясни с избирането на непостоянен човек, който откри път към сърцата на гласоподавателите ", уточни Сергей Лавров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР