САЩ. Министърът на образованието Мигел Кардона взе удар в четвъртък

...
САЩ. Министърът на образованието Мигел Кардона взе удар в четвъртък
Коментари Харесай

Министърът на образованието Кардона отрича закона за родителските права на Айова като „превишаване на щатското правителство“

Съединени американски щати. Министърът на образованието Мигел Кардона взе удар в четвъртък в закона за родителските права на републиканския губернатор на Айова Ким Рейнолдс.

Кардона предприе пътешестване до Айова, с цел да посети Perry Community School District и Des Moines Area Community College, с цел да научи за програмата за чиракуване на учители в колежа.

Преди да разиска положението на образованието в селските региони в щата Хоки, Кардона организира изявление с Des Moines Register, с цел да приказва за родителските права на Рейнолдс закон.

„ Това, което виждам тук в Айова, което виждам на други места, е превишаване на държавното ръководство “, сподели министърът на образованието пред Des Moines Register.

Съединени американски щати Министърът на образованието Мигел Кардона в четвъртък назова закона за родителските права на губернатора на Айова Ким Рейнолдс „ несъразмерен “. (AP Photo/Mark Schiefelbein, File)

Коментарите на Кардона пристигнаха малко откакто Американският съюз за гражда...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР