САЩ и Израел възнамеряват на очакваната тристранна среща в Ерусалим

...
САЩ и Израел възнамеряват на очакваната тристранна среща в Ерусалим
Коментари Харесай

САЩ и Израел възнамеряват да предложат на Русия сделка за Сирия на среща в Ерусалим

САЩ и Израел имат намерение на предстоящата тристранна среща в Ерусалим да предложат на Русия договорка, включваща събаряне на глобите против сирийските власт в подмяна на единодушието на Москва да предприеме дейности, нужни за сдържането на въздействието на Иран в арабската страна, заяви в неделя на уеб страницата си в. " Аш Шарк ал Аусат ", представен от ТАСС.

Съветът за сигурност на Русия по-рано заяви, че неговият секретар Николай Патрушев ще има среща със съветника по националната сигурност на Белия дом Джон Болтън и с ръководителя на Съвета за национална сигурност на Израел Меир Бен Шабат в края на юни в Ерусалим. Според сведения на изданието една от основните тематики, които ще се разискват, е иранското наличие в Сирия. Освен това страните имат намерение да обсъдят в Ерусалим проект за пътна карта, в границите на която " Съединени американски щати и съдружниците им ще предложат на Москва такива стимулиращи фактори в Сирия, като (нейното) възобновяване, легитимност (на сегашните сирийски власт) и събаряне (от тях) на глобите в подмяна на ангажирането на Русия с съответни дейности, свързани със сдържането на ролята на Иран " в арабската страна, осведоми Българска телеграфна агенция.

Както по-рано заяви 13-ти канал на израелската телевизия, израелският министър председател Бенямин Нетаняху съобщи, че самичък е предложил на съветския президент Владимир Путин и на американския му сътрудник Доналд Тръмп организирането на такава среща. След визитите си във Вашингтон и Москва Нетаняху сподели пред публицисти, че придвижва самодейност, задачата на която е съдействието за извеждането от Сирия на задграничните войски, в това число и на иранските сили.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР