Сашо Кадиев не се притеснява да целува жени на публични

...
Сашо Кадиев не се притеснява да целува жени на публични
Коментари Харесай

Бомба! Хванаха Сашо Кадиев да целува колежка от bTV СНИМКИ

Сашо Кадиев не се тормози да целува дами на обществени места. И в този момент синът на Катето Евро не изневери на нрава си. Актьорът бе хванат да се целува с жена, която обаче не е брачната половинка му Таня, видя в. „ Ретро ”.

Водещият на „ Преди обед ” по Би Ти Ви бе ловнат да интимничи с непозната русокоска пред постройката на медията и пред очите на изумените минувачи.

Сашо Кадиев и шармантната дама се разцелуваха и след това дълго се държаха за ръцете. Очевидно двамата обсъждаха радостни тематики, тъй като необятните усмивки не слизаха от устите им.

Оказа се, че дамата е дългогодишна колежка на теливизионера, стилистката на звездите Антония Йорданова. Същата се грижи за дрешника на двамата водещи на „ Преди обед ”-Кадиев и колежката му Деси Стоянова.

Хора от екипа на утринното шоу издават, че Сашко бил много разкрепостен и се държал много свободно с дамите.

Половинката му Таня Тончева, с която имат дъщеричка Катя евентуално не е измежду най-ревнивите дами и не му държала сметка какви ги прави с колежките.

Двамата са дружно от много дълго време, само че към момента не са узаконили връзката си. Снахата на Катето Евро е споделяла, че желае да се види в бяла рокля, само че обичаният й към момента не е намерил храброст да направи решителната крачка.

Преди известно време Таня шокира близки и познати с признанието, че е изневерила на Сашо Кадиев. По-късно посочи, че е имала роля в музикален видеоклип, където снимала интимни подиуми с различен мъж.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР