Сашо Кадиев и Ивелина Чоева са вече няколко години заедно

...
Сашо Кадиев и Ивелина Чоева са вече няколко години заедно
Коментари Харесай

Показа си рогата: Сашо Кадиев с претенции към Чоева, все едно му е длъжна! (ще го търпи ли моделката)

Сашо Кадиев и Ивелина Чоева са към този момент няколко години дружно и това очевидно дава храброст на някогашния водещ да се отпусне и да си покаже магариите. Мамин Сашко, както го именуван от дълго време, е привикнал дамите да се грижат за него и да го глезят. То не е Катето Евро, то не беше някогашната му жена Таня Тончева, а в този момент се пробва да трансферира това и на новата си възлюбена Ивелина.

Моделката, която несъмнено е доста влюбена в Кадиев, само че и си има темперамент, от дълго време е признавала, че кухнята не е нейното място. Но преди ден тя се похвали в Инстаграм, че е направила чудна питка, с помощта на помощта на Славена Вътова (знаем, че тя издаде и книга с рецепти).

Чоева сподели творението си, а гаджето й Сашко, несъмнено, я похвали, само че и мигновено съобщи, че такива неща за него не е правила. Което си беше много повече от явен намек, че би трябвало да му готви - освен това, изработен пред хиляди почитатели.

Ивелина е модерна жена и това надали й се е понравило, само че близки до нея и Кадиев описаха, че синът на Катето Евро много постоянно се държи като капризно хлапе и чака да му се угажда. Припомниха и оня случай в ресторанта, който потресе всички - когато Сашко помолил гаджето си да заплати цялата сметка, тъй като си бил оставил парите у дома.

" Да не стане по този начин, че и Ивчето да последва Танчето и да вдигне ръце от Сашко ", разясняват в нета.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР