Сашо Ангелов пое треньорския пост в Янтра. 52-годишният специалист подписа

...
Сашо Ангелов пое треньорския пост в Янтра. 52-годишният специалист подписа
Коментари Харесай

Сашо Ангелов пое Янтра

Сашо Ангелов пое треньорския пост в Янтра. 52-годишният експерт подписа контракт с клуба и към този момент организира първото си подготвително занятие с тима на стадион " Априлов ". Николай Василев, който води отбора в три мача след раздялата с Костадин Ангелов, остава в треньорския щаб като асистент дружно с Петко Петков и Искрен Писаров.

Сашо Ангелов за последно беше отпред на Ботев (Враца). С врачанския отбор влезе от Втора в Първа лига и утвърди мястото на тима в елита. Треньорският му път е минал през отборите на Чумерна (Елена), Чавдар (Бяла Слатина), Етър (Велико Търново), Локомотив (Горна Оряховица) и Ботев (Враца).

Като футболист е играл за Локомотив (Горна Оряховица), Ботев (Пловдив), Локомотив (София), ЦСКА, Добруджа, Етър, Академик (Свищов), Пиета Хотспърс (Малта) и Флямуртари (Албания). В " А " група има 240 мача и 26 гола. Бронзов медалист през 1994 и 1995 година с Ботев (Пловдив). Носител на Купа Интертото през 1992 година с Локомотив (ГО). В евротурнирите има 10 мача (4 за Локомотив (Сф) в КНК, 4 за Локомотив (ГО) и 2 за Ботев (Пд) в шампионата за купата на УЕФА). За националния тим има 11 изиграни мача. Бил е част от разширения състав за Световното състезание в САЩ`94, само че в последния миг отпада от групата.

Първият формален мач на Ангелов отпред на Янтра ще бъде в шампионата за Купа България. На 7-ми септември (вторник) габровският отбор ще гостува на Септември 98 (Тервел) в дуел от втория прелиминарен кръг на конкуренцията.
 Янтра притегли един от най-безкомпромисните футболисти в България
Янтра притегли един от най-безкомпромисните футболисти в България

Габровци оповестиха прехвърлянето на Даниел Гаджев
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР