Сашка Васева възпя Бог с песен, изпя я за първи

...
Сашка Васева възпя Бог с песен, изпя я за първи
Коментари Харесай

Дупнишката Мадона ще прогледне догодина, възпя Бог с песен

" Сашка Васева възпя Бог с ария, изпя я за първи път на годишнината ни и това мигновено се трансформира в обичаното ми парче. Съвсем скоро, през август, ще я запишем. " Това описа пред " България Днес " Христо Бакърджиев, половинка и най-силна опора на Дупнишката Мадона.

Сашка претърпя тежка намеса поради израстък в мозъка, а възобновяване на певицата е комплицирано и дълготрайно. Фолклегендата изцяло ослепя и изгуби всякаква вяра още веднъж да прогледне. Сашка стартира да е по-добре след животоспасяващата интервенция в Германия, която продължава повече от 12 часа, а докторите отстраняват израстък от главата й, огромен колкото яйце. Образуванието е притискало зрителния нерв на изпълнителката и това е повода Сашка да ослепее изцяло.

" Сашка към този момент е доста по-добре, само че зрението и не се е възстановило изцяло. Лечението е постепенно и дълготрайно, само че се старая да и оказвам помощ, като я заобикалям с красиви неща. Преди дни отпразнувахме 24 години от брака си. През деня имахме доста задължения в Германия, само че вечерта излязохме на разходка и ресторант, като взехме щерка си със себе си. Подарих на Сашка голям букет с цветя и бански костюм за идната ни отмора ", с трогване показа Бакърджиев.

Грижовният брачен партньор разкри, че с жена му броят дните до август, когато за ден ще отскочат до морето.

" За страдание, няма да можем да стоим повече, тъй като здравословното положение на Сашка не разрешава, а и имаме доста задължения, само че ни предстоят още доста хубави мотиви ", описа Бакърджиев и добави: " Догодина, когато ще станат 25 години от брака ни, Сашка даде обещание да прогледне, а аз да направя грандиозно празненство. Вярвам в щастливото ни бъдеще и че всичко ще се подреди ", споделя още брачният партньор на певицата. Желаем й да се оправи изцяло!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР