Сашка Васева ще остане за лечение в ГерманияПевицата има подобрение

...
Сашка Васева ще остане за лечение в ГерманияПевицата има подобрение
Коментари Харесай

Сашка Васева остава засега в Германия

Сашка Васева ще остане за лекуване в Германия

Певицата има усъвършенстване в положението си, само че мъжът ѝ е взел решението да не се прибират у нас, а да продължат да се борят за живота и зрението на изпълнителката отвън граница, колкото и скъпо да коства това, написа

Припомняме ви, че предходната година бе открит израстък в главата на Сашка, което е довело и до загуба на зрението й. Преди Коледа ѝ бяха направени две животоспасяващи интервенции, които по думите на хирурзите са минали като по учебник, само че към момента не могат да дадат гаранция, че ще успее още веднъж да прогледне. Въпреки това тя се усеща надалеч по- добре, в сравнение с преди интервенциите, когато в действителност имаше сериозна заплаха за живота й, а положението ѝ бе сериозно. С поддръжката на брачна половинка си Христо Бакърджиев и фамилията си Васева съумя да премине през интервенциите и да се избави.

В началото на април пък стана ясно, че изпълнителката на „ Левовете в марки “ се е заразила с Ковид, защото цялото поделение в болничното заведение, в която е настанена, са боледували. Въпреки разтърсеното си здравословно положение тя съумя да пребори подлия вирус и към този момент е добре. Съпругът ѝ показа, че е върнала апетита си.

По-рано стана ясно, че певицата е под наблюдаване и от хърватски психолог, с цел да премине по-лесно през здравословните премеждия, пред които я сложи животът.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР