Сашка Васева разкри публично, че Слави Трифонов е обещал да

...
Сашка Васева разкри публично, че Слави Трифонов е обещал да
Коментари Харесай

Сашка Васева: Думата на Слави не е мъжка! Нито лев не видях от него, а бях пред умиралка


Сашка Васева разкри обществено, че Слави Трифонов е заречен да й помогне финансово за интервенцията на мозъка, само че по-късно се е покрил и не е дал нищо. Въпреки това тя не му се сърди.

„ Слави сподели, че ще ми даде пари за интервенцията, само че не го направи. Аз обаче не мога да му се дразня, тъй като през годините е направил задоволително за мен. ”, разкрива Васева.

Дългия я беше присъединил в „ Шоуто на Слави ” преди повече от 10 години. Тогава кариерата й беше съвсем умряла и се нуждаеше от пари. Затова и до през днешния ден е признателна на Слави.

Все отново неспазването на мъжката дума е огромен минус за Трифонов. Очевидно разноските около малкия екран му не са му разрешили да харчи и за Сашка.

Слави завоюва значително пари около партията си „ ИТН ”, която взе участие в три Народното събрание подред и в едно държавно управление. Можеше от тези пари да задели за спасяването на един човешки живот, само че той изцяло не помни за тогавашната си другарка Сашка Васева.

Певицата въпреки всичко бе избавена след сполучлива интервенция в Германия, за която заплати брачният партньор й. Тя се възвръща сега и даже през ноември има намерение да се завърне на сцената.       
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР