Сашка е добре, но не смея да се зарадвам. Вижда

...
Сашка е добре, но не смея да се зарадвам. Вижда
Коментари Харесай

Сашка Васева вече вижда силуети

" Сашка е добре, само че не дръзвам да се развеселявам. Вижда леко, силуети, непрестанно с нея работят психолози, тъй като е доста сложен интервал. Германските монахини от ордена също по през целия ден са с нея и нещата си вървят. Дано имаме шанс и в края на лятото да ни пуснат да се върнем, в България. " Това заяви мъжът на попфолк иконата Сашка Васева - Христо Бакърджиев.

Съпругът на певицата  показа още, че певицата сега към този момент е написала две-три песни, които са баладични, само че доста хубави, и се надява Сашка да има опция да ги изпее на българите.

" Ако всичко с възобновяване й е наред, се надявам в края на лятото да ни изпишат и да се приберем. Това е и огромното предпочитание на Сашка ", споделя Бакърджиев. От месец насам при тях е щерка им Христина-Елена. Момичето към този момент учило и в немско учебно заведение, защото знае езика.

„ На посетители при Сашко с изключение на от Съюза на слепите у нас идват и много другари. Сашка се радва че не са я не запомнили. Тя продължава да е с приповдигнат дух. Говори си, яде всичко. Вече си ориентира и се движи умерено. Дай Боже, всичко това да се резервира ",  казва  Бакърджиев, представен от хотарена.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР