Саша Илич ще се довери на четирима футболисти, които остави

...
Саша Илич ще се довери на четирима футболисти, които остави
Коментари Харесай

Големи промени в ЦСКА за мача с Лудогорец

Саша Илич ще се довери на четирима футболисти, които остави на аварийна пейка в Благоевград, за идното в неделя дерби с Лудогорец. Сред титулярите на сръбския експерт ще се завърнат капитанът Юрген Матей, Джонатан Линдсет, Брадли де Нойер и Маурисио Гарсес. Първите двама бяха съхранени против Пирин, защото висяха с картони. Нидерландецът е с 8 публични предизвестия от началото на сезона, а норвежецът – с 4.

При идващия случай, в който те бъдат декорирани в жълто, ще бъдат осъдени. За левия халфбек Де Нойер пък се натрупаха много мачове напролет, като той бе взел присъединяване във всяка от първите 9 срещи след зимното спиране в шампионата. Освен това се показа много едва в дербито с Левски, а направи и дузпа в последните минути, която можеше да коства загуба на тима.

Това бяха аргументите нидерландецът да остане запаса против Пирин, само че той ще се завърне измежду титулярите против Лудогорец, като Саша Илич ще разчита доста на острите му включвания по левия фланг. От първата минута ще започва и Гарсес. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР