Съседите на Шабан Шаулич в паника Странни неща се случват в

...
Съседите на Шабан Шаулич в паника
Странни неща се случват в
Коментари Харесай

Странни неща се случват в дома на Шабан Шаулич, комшиите му са много притеснени

Съседите на Шабан Шаулич в суматоха
Странни неща се случват в дома на Шабан Шаулич. Кралят на сръбската музика почина при безразсъден случай на автомагистрала А2 в Германия на път за летището. Той беше заровен на алеята на заслужителите жители в Белгград. На погребението се стекоха хиляди хора, с цел да го изпратят в последния му земен път.
Докато бил жив Шабан постоянно казвал, че когато си отиде желае да бъде заровен до майка си, която е била изпратена по мюсюлмански традиции.

Смъртта на артиста беше непредвидена и той евентуално не е споделял желанието си с децата и брачната половинка си Гордана.
Церемонията по изпращането на Шабан бе гражданска и на нея не е участвал духовник. Трима акордеонисти изпратиха Шаулич с неговата ария „ Не плачи, душо “.
Още не са минали и 40 дни от гибелта на краля на сръбската музика и душата му не е намерила покой, а в дома му се случват странни неща.
Съседите на артиста са уплашени, написа kurir.mk.

Според тях в фамилната къща на Шабан става нещо.
Вечер те виждали артиста да обикаля около дома си, да светва и загася лампите или да седи на мрачно в трапезарията, където най-често си почивал и се наслаждавал на хубавата панорама.
Според някои медиуми Шабан се е трансформирал във върколак. А съседите на артиста търсят помощта на свещеници и други духовни лица, с цел да схванат по какъв начин да му оказват помощ. Комшиите на Шаулич споделят, че са в потрес и че никой от фамилията на артиста не е ходил в къщата им от минимум 10 дни.

Според съседа на краля на сръбската музика фамилията на Шаулич или не може, или изобщо не се пробва да реши този проблем, споделя той пред сръбските медии. Затова с това са се заели останалите комшии на Шабан, които търсят помощта на духовни лица, с цел да решат казуса.
Инфо: kliuki.ws

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР