Съседи на затритото в Каспичан семейство обориха изненадващо твърденията, че

...
Съседи на затритото в Каспичан семейство обориха изненадващо твърденията, че
Коментари Харесай

Изненадващи разкрития за връзката между убиеца и една от жертвите в Каспичан! Убитата дъщеря е била медицинска сестра в Окръжна болница във Варна

Съседи на затритото в Каспичан семейство обориха изненадващо изказванията, че килърът П.П. е враждувал с вуйчо Георги си и първите си братовчеди. Според проверяващите точно скандал за парцел е станал повода за зверската покруса, при която бяха заклани Гуля, брачният партньор й Георги, дъщерята Славка и синът Веско, оповестява Блиц.

" Не са имали никакви проблеми, даже на празника на морето през август килърът и Веско вървяха дружно на плаж, изкараха няколко дни на отмора ", разкрива Иван Дочев. Петър Петров не живеел от доста време в Каспичан, работел във въгледобива в Димитровград, бил женен няколко пъти, само че сега живеел самичък.

Баща му Димитър и вуйчо му Георги не били в положителни връзки, само че след гибелта на Димитър П.П. още веднъж се сближил с роднините си, описват още техни съседи.  Други настояват, че Петър употребявал доста алкохол и още от сутринта бил пийнал, описаха още близки на семейството.  Славка била разведена, работела като здравна сестра в пулмологията на Света Ана, щерка й била омъжена в Мадара, имала и наследник,, който работел във фаянсов цех.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР