Със завидна преднина в зрителския вот спрямо останалите участници, 10-годишният

...
Със завидна преднина в зрителския вот спрямо останалите участници, 10-годишният
Коментари Харесай

Победителят в България търси талант: Честно ли спечелих?

Със забележителна преднина в зрителския избор по отношение на останалите участници, 10-годишният Калоян Гешев, който изуми всички със своите феноменални математически умения, позволяващи му да взема решение извънредно комплицирани задания за малко време, е огромният победител в седмия сезон на предаването " България търси гений ". Той освен пребори останалите 11 осъществявания, класирали се на финала, само че и за малко да сложи международен връх на сцената на шоуто.

И въпреки да не съумя да доближи това достижение, третокласникът си потегли от конкуренцията с друго, а точно признанието на необятната публика, гласувала за него, както и премията от 50 хиляди лв..
 Победителят в

След като оповестиха, че се класира преди всичко, детето даде израз на мощните си страсти и дълго подскача от благополучие, до момента в който водещият Сашо Кадиев не реши да го вдигне на ръце, с цел да го успокои. Неподправената му и откровена реакция трогна присъстващите в студиото, а евентуално и всички хора, наблюдаващи последния епизод на тазгодишното издание на риалитито пред дребния екран.

" Честно ли завоювах? ", бяха първите думи, които Калоян изрече, откакто мина първичната му еуфория. " Чувствам се доста благополучен, че завоювах тази голяма премия! ", добави по-късно той.
 Победителят в

На въпроса какво тъкмо ще направи с чека, който получи, момчето, чиято обич към точната просвета е вдъхновяваща за децата и респектираща за огромните, незабавно отговори, че може да отиде до Испания или някоя друга страна.

Втори станаха Джуниър бенд, изпълнили българският народен химн по в действителност въздействащ метод, а трети стана младият композитор Мерт Дерменджиев, показал специфична комбинация.

" Ще запомня този сезон на " България търси гений " с компликациите към пандемията. За първи път бяхме без аудитория. Завършваме положително, оптимистично, имаме аудитория, към този момент нещата се развиват по-добре. Надяваме се, че компликациите ще останат зад тила ни ", показа Ицо Хазарта мигове преди огромния край на шоуто, предава dir.bg.
 Победителят в

" Много забавни участници имаше тази година. Малко ми е тъжно, че завършваме ", съобщи Катето Евро, която означи, че макар пандемията са си " изкарали доста добре " и " с помощта на предаването са видели гении, които няма къде другаде да видиш ".

Мигове преди епизодът да завърши, Сашо Кадиев и Даниел Петканов оповестиха, че напълно скоро стартират новите кастинги за идващия сезон на " България търси гений ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР