Президентът на Българския футболен съюз (БФС) Георги Иванов вече официално

...
Президентът на Българския футболен съюз (БФС) Георги Иванов вече официално
Коментари Харесай

Най-после! Гонзо официално е вписан в Търговския регистър като президент на БФС

Президентът на Българския футболен съюз (БФС) Георги Иванов към този момент публично е вписан в Търговския указател на позицията, на която беше определен на последния Конгрес на централата на 15-и март тази година.

Това се вижда от решение на Агенцията по вписвания от през днешния ден, в която е отразена смяната от Михаил Касабов към Георги Иванов.

Иванов пое действително ръководството от Борислав Михайлов, който през декември 2023-а година подаде оставка. От този миг до Конгреса изпълняващ функционалностите президент беше Михаил Касабов. След успеха си над Димитър Бербатов на Общото заседание на клубовете, Иванов управляваше централата вътре в самата система, само че за контакти с външни институции публично се подписваше Михаил Касабов.

Причина за оставащото право на автограф на Касабов бяха две тъжби от аматьорски клубове, които оспорваха избора на Иванов. Това бяха Балкан (Варвара) от област Пазарджик и ФК Скравена от Софийска област, и двата клуба от аматьорските групи или четвърта лига. В следствие и двата клуба се оказа, че отдръпват жалбите си, само че с цел да се случи това действително, те трябваше да внесат още една такса, която да приключи процедурата в съда.

Най-после това се е случило и от през днешния ден Георги

Иванов е пълновръстен представляващ българския футбол и пред външни институции, и пред интернационалните централи.

Заедно с одобряването на президента на БФС в Търговския указател, беше доказан изборът и на новия изпълнителен комитет, който е в състав 14 души плюс президент.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР