Със застудяването на времето, по-малкото часове активно слънцегреене и настъпването

...
Със застудяването на времето, по-малкото часове активно слънцегреене и настъпването
Коментари Харесай

Д-р Димитър Славов: Салати и лимонади не спират грипа, трябват добавки!

Със захлаждането на времето, по-малкото часове интензивно слънцегреене и настъпването на есента и зимата, настинките и вирусните инфекции занимават съзнанието ни доста по-често. Всеки се пробва да направи максимума за себе си и фамилията си в грипния сезон. Ето за какво е добре да сме осведомени и готови по отношение на артикули, които биха могли да бъдат удобни при първи признаци на простуда или грип. Това означи в студиото на онлайн предаването доктор Димитър Славов.

Напоследък все по-често чуваме името на Ценната съставна част, която се съдържа в него е Андрографолид . Той е прочут със своите надълбоко проучени противовъзпалителни резултати. Освен това има голям брой модерни клинични изследвания, които затвърждават противовирусните характерности на това вещество.

" е известен сега, тъй като е неповторима композиция от 5 дейни съставки. А точно екстракти от андрографис, африкански здравец и сладостен корен, подсилени от витамин C и цинк. Тези 5 детайла имат синергично деяние ", изясни лекар Славов.

Андрографисът е високо ефикасен. Той работи в три посоки - първото е блокирането на репликацията на вируса вътре в клетката.

" Тоест, когато вирусът навлезе в нашите кафези, андрографолида потиска размножаването на вируса вътре в клетката. Второ - той има имуностимулиращо деяние за характерния и неспецифичния имунитет. Третото и главно деяние на андрографиса - противовъзпалителното деяние ", отбелязва лекарят.

Той е безапелационен, че съставките в са комбинирани по този начин, че реагират още при първите признаци на простуда или грип. Бързата реакция с подобаваща хранителна добавка е изключително значима за грипния сезон и доста по-ефективна от използването на случайно закупени артикули.

" Петте съставки дружно се опълчват против вируса. Ефектът е засилен поради екстракта от африкански здравец и сладостен корен. Съставките понижават размножаването на вируса вътре в клетката и задействат нашия имунен отговор ", сподели още доктор Славов.

Хората са много осведомени за приема на витамини. Много от тях водят здравословен метод на живот, минали са на режимно хранене, не употребяват храни с консерванти или са редуцирали алкохола и фабричните сокове, само че колкото и да се стараем, не съумяваме да доставим на организма най-важните съставки в необятния набор на болесттите. По думите на доктор Славов, с висок % са хората, които имат занижени равнища на значими витамини и минерали.

" Ако би трябвало единствено посредством храната да реализираме тези равнища, които са оптимални за всички витамини и минерали, не мога да си показва какво количество храна би трябвало да изяждаме дневно. Хранителните добавки са една усъвършенствана форма с съответните добавки, които ни трябват за съответното заболяване. Събрани са три неповторими екстракта, един витамин и един минерал, само че те са основни за имунната ни система. Другите добавки имат други витамини и материали за другия тип болести ", заключи доктор Славов.

Важно е да знаем, че може и би трябвало да се използва още при първите ни съмнения, че сме настинали - в случай че имаме температура, болки в мускулите, хрема...

" Трябва да мислим за ДЕВИРАЛ и да стартираме да пием добавките първите дни от недоволствата ни. Ако приказваме съответно за ДЕВИРАЛ - той се пие два пъти по две капсули за възрастни, само че е подобаващ и за деца над 5 години в по-малка доза. Имунната система на децата не е зряла и някои изкарват много тежко болесттите. Защита с хранителна добавка би била потребна ", счита лекарят.

Самият той е приемал ДЕВИРАЛ в малко по-висока доза от предписаната. Налице е първичното засищане в по-високи концентрации на нужните добавки и след това поддържаща доза. Постигат се много положителни равнища на цинк и витамин C.

Едно е да попречим на 100 вируса да навлязат в клетката, друго е да спрем 1000! И часовете имат значение, обобщава лекар Славов.

" Колкото повече се забавим с ДЕВИРАЛ , толкоз по-трудна е задачата ни. Хубаво е да го имаме в джоба си и в аптечката си, най-малко съгласно мен ". Още препоръки от лекар Славов може да научите в новия епизод на !

*В предаването има продуктово позициониране!
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР