Със заповеди на министър-председателя Стефан Янев са назначени нови четирима

...
Със заповеди на министър-председателя Стефан Янев са назначени нови четирима
Коментари Харесай

Стефан Янев назначи четирима нови зам. областни управители

Със заповеди на министър-председателя Стефан Янев са назначени нови четирима заместител регионални шефове.

За заместител регионален шеф на Област Благоевград е назначен Стоян Христов. Същата служба той е заемал и през 2017 година От 2017 година до момента е бил шеф на Дирекция „ Административно-правно и осведомително обслужване “ на Община Гоце Делчев. Преди това близо седем години е бил чиновник в общинската администрация на Благоевград. Юридическото си обучение е получил в СУ „ Св. Климент Охридски “.

Илия Илиев е назначен за заместител регионален шеф на Област Видин. В интервала 1997 година – 1999 година е бил заместител кмет по стопански въпроси на Община Видин. След това работи в банковата сфера. Висшето си икономическо обучение е приключил в Стопанската академия „ Д. А. Ценов “ – гр. Свищов.

За заместител регионален шеф на Област Монтана е назначен Кирил Делев. В интервала 2011 година – 2014 година е бил зам.-изпълнителен шеф на Изпълнителната организация по риболовство и аквакултури, работил е също в Областната дирекция на Държавен фонд „ Земеделие “ – Монтана. Притежава образователно-квалификационна степен „ магистър “ по специалността „ Ветеринарна медицина “ от ВИЗВМ – гр. Стара Загора.

Андрей Кадишев е назначен за заместител регионален шеф на Област Смолян. В интервала 2017 година – 2019 година е заемал поста общински консултант в Община Баните. Работил е също в НЕК ЕАД „ Предприятие Водноелектрическа централа “ – гр. София. Висшето си обучение е приключил в Техническия университет във Варна.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР