Със заповед на министъра на вътрешните работи от 3 април

...
Със заповед на министъра на вътрешните работи от 3 април
Коментари Харесай

МВР-Ловеч с временен шеф, досегашния го разследват

Със заповед на министъра на вътрешните работи от 3 април Дончо Манов е краткотрайно преназначен на служба шеф на ОД на МВР-Ловеч, със характерно название " старши комисар ". Това оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града.

Манов беше показан пред управителния състав на регионалната дирекция от Христо Стефанов, заместник-министър на Министерство на вътрешните работи.

Работа в системата на Министерство на вътрешните работи Манов е почнал през януари 2000 година като младши шпионин в бранш „ Криминална полиция “ в Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи в Ловеч, а от 2005 година до 2021 година работи в бранш " Борба с проведената престъпност ". В интервала от 10 март до 2 юли 2021 година е краткотрайно преназначен на служба шеф на ОД на МВР-Ловеч, след което е траял кариерното си развиване в бранш " Борба с проведената престъпност ".

Директорът на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Ловеч старши комисар Станислав Великов беше краткотрайно отхвърлен от длъжност със заповед на вътрешния министър в средата на февруари тази година. От Министерство на вътрешните работи тогава оповестиха, че е формирано дисциплинарно произвеждане против Великов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР