Със заповед на министъра на вътрешните работи главен инспектор Михаил

...
Със заповед на министъра на вътрешните работи главен инспектор Михаил
Коментари Харесай

Районното управление в Кирково е с нов началник

Със заповед на министъра на вътрешните работи основен контрольор Михаил Димитров е краткотрайно преназначен за началник на полицейското ръководство в Кирково, това показват от Министерство на вътрешните работи в Кърджали.

От там прецизират, че в системата на Министерство на вътрешните работи Михаил Димитров от 2001 година, когато постъпва на работа като служител на реда в Районно ръководство – Кърджали. До сегашния миг той е минал през разнообразни позиции в полицейското ръководство в Кърджали, в секторите „ Противодействие на икономическата престъпност “ и „ Противодействие на престъпната престъпност “.

Последната служба, която е заемал, е шеф на група в бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ в ОДМВР-Кърджали.

Михаил Димитров е роден през 1974 година в Момчилград. Завършил е бакалавърска степен по специалността „ Стопанско ръководство “ в ПУ „ Паисий Хилендарски “. Той има магистърска степен по специалността „ Противодействие на престъпността и запазване на публичния ред “ от Академията на Министерство на вътрешните работи.  
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР