Със заповед на директора на ОДМВР Пловдив ст. комисар Йордан

...
Със заповед на директора на ОДМВР Пловдив ст. комисар Йордан
Коментари Харесай

Стягат мерките в Пловдив заради епидемията

Със заповед на шефа на ОДМВР Пловдив ст. комисар Йордан Рогачев от на следващия ден 30 март се стопират отпуските на всички чиновници на дирекцията.

Целият състав ще бъде зает да следи за прецизното спазването на противоепидемичните ограничения в града и обитаемоте места в региона.

На национално равнище, комисар Рогачев ще направи предложение да бъде употребена националната система за ранно предизвестие и обявяване, която се употребява единствено в 11 града в страната.

По високоговорителите хората ще бъдат призовани да не напущат домовете си. Ограничението да се излиза без основателна причина се постанова по отношение на упования пик на болестта през идващите две седмици.

Като мярка за противоепидемична отбрана полицията моли жителите на Пловдив и региона, да напущат жилищата си единствено за съществени потребности: закупуване на храна и медикаменти, грижа за възрастни хора, по медицински аргументи и пътешестване до работа.

Срещи с другари и близки, които не живеят дружно с вас да бъдат избягвани, тъй като сега това може да ви накара да се почувствате по- добре, само че в това време да ви подложи на риск от болест.

Бъдете виновни и се обърнете към фамилиите си и хората които обичате, с цел да бъдат идните празнични дни светли!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР