Със заповед на болничния директор д-р Огнян Митев от днес,

...
Със заповед на болничния директор д-р Огнян Митев от днес,
Коментари Харесай

Промени в спешното в Благоевград заради смъртта на подп. Пацов

Със заповед на болничния шеф доктор Огнян Митев от през днешния ден, от поста началник на Спешно поделение, е освободен доктор Рабаджийски, ще го смени реаниматора -д-р Вакашински. Рокадата се наложи след фрапантния случай със гибелта на боен подполковник от Благоевград,който издъхна след обзор от стажант,под носа на дежурните лекари, за които е виновен доктор Рабаджийски, съобща Struma.com.

Новият началник на Спешно поделение доктор Вакашински е със компетентност за работа в Спешно поделение. Припомняме, че Спешното попадна в величествен скандал към гибелта на военния. Тогава Митев разпореди вътрешно следствие и назначи комисия, която да ревизира случая.

Наказанието на Рабаджийски е детронирането му от поста, а дежурната лекарка по това време ще бъде осъдена с мъмрене, поради това, че е позволила по време на нейно дежурство да влезе стажант, който да се разполага в отделението. След случая ограниченията за сигурност в отделението за засилени, не се позволяват придружители на пациенти, което още веднъж им основава проблеми, защото хората стачкуват, че не ги позволяват до околните си, само че това също бе зповед на доктор Митев, за укрепване на дисциплината в отделението.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР