Със записите искат да въздействат върху смислените млади хора на

...
Със записите искат да въздействат върху смислените млади хора на
Коментари Харесай

Антоанета Христова: Със записите искат да въздействат върху смислените млади хора на протеста

" Със записите желаят да влияят върху смислените младежи на митинга ".
Това съобщи в предаването " Студио Actualno " политическият психолог проф. Антоанета Христова. Тя разяснява тематиките на деня, като уточни, че играчите от Костинброд се пробват още веднъж да отиграят обстановката и да провокират безпорядък.
Най-чистите измежду протестиращите са младежите, на които не им харесва културата на връзка в политиката. Не им харесва вторият, третият и чевтъртият проект в политиката. Тези хора аз различавам в митинга, акцентира проф. Христова.
През записите се пробват да влияят върху смислените хора, които има за какво да са на улицата и които би трябвало да търсят пътя за осъществяване на техните полезности, разяснява Антоанета Христова.
По думите ѝ Румен Радев не е на площада, тъй като се опасява - той не е припознат от този митинг. Нито Българска социалистическа партия, нито " Отровното трио " са припознати от протестиращите. Проф. Христова сподели, че от година се прави сериозна организация за българи в чужбина да дойдат тук и да се включат в митинги. Нещата са проведени и се чакаше моментът, в който да се случи това събитие, разясни Христова.
Моето потомство е мечтало да има наказване за змиите в гнездото. За първи път този прокурор (обвинител номер едно Иван Гешев - бел. ред.) го прави, и то за шест месеца. Грешката на прокурора е, че той даде коз да бъде нападнат, че нарушава правилото за невиновност. Че прави забележими събрани доказателства, преди съдът да се е произнесъл, съобщи Антоанета Христова.
Според нея Иван Гешев прави неща, които никой различен прокурор до момента не се е осмелявал да направи (арестите по високите етажи на властта - бел. ред.). По думите на проф. Христова той би трябвало да бъде уверен да спре да разгласява тази информация, тъй като тя в действителност опонира на етиката на държанието на един основен прокурор.
Целия диалог гледайте във видеото.
Сподели с твоите другари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР