Със задачата да снима сцени в Германия още със слизането

...
Със задачата да снима сцени в Германия още със слизането
Коментари Харесай

Берлин стана снимачна площадка на Откраднат живот

Със задачата да снима подиуми в Германия още със слизането от самолета се нагърби артистът Юлиан Вергов.

Причината е, че медицинският сериал „ Откраднат живот “ ще наблюдава пребиваването на героя му доцент Банков зад граница. „ Снимките започнаха още със слизането от самолета. Успяхме да снимаме даже и тук-там, които не бяха планувани в графика, само че за сметка на това незабавно получихме позволение “, споделят от продукция. Със сцените от Берлин феновете ще научат какво е правил доцент Банков по време на отсъствието си от болничното заведение „ Свети Кирил “.

Новината, че Вергов още веднъж ще облече престилката на някогашния шеф на болничното заведение, провокира същински възторг. Феновете на лекарската драма ще видят и различен собствен любим от Народния спектакъл в настоящата порция епизоди. Както „ Монитор “ първи заяви, Владо Карамазов е измежду новите попълнения в прослойка. „ Моят воин доста добре познава двете страни на лекарската специалност – и като пациент, и като... Няма да ви споделям “, намигна той.

В шефския кабинет на „ Свети Кирил “ пък ще забележим Владо Пенев. Чаровната Ана Пападопулу
също влиза в актьорския състав и ще има основна роля. За по-паметливите фенове няма да е изненада, че героят на Вергов ще дебаркира още веднъж в болничното заведение, само че този път със брачната половинка си Ева (Пападопулу), която е била дълго време в кома.

Новият шести сезон носи името „ Откраднат живот: Анатомия на гнева “ и филмовият откъс към този момент е реалност. „ Тези секунди демонстрират две страни на героите – тяхното схващане и подсъзнание. В съзнанието си те са с медицински униформи - усещат се постоянни, тъй като в работата в никакъв случай не могат да изгубят надзор. Подсъзнанието е в кутийките, които виждаме – това, което доста постоянно желаят да създадат, само че постоянно избутват обратно. Стените се стесняват, а какво ще донесе тази метафора за героите, занапред ще стане ясно “, разясняват промото на сериала сценаристите.

„ Откраднат живот “ се завръща в ефира на Нова тв от септември.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР