Със своята баня от четири части, двойно легло и малък

...
Със своята баня от четири части, двойно легло и малък
Коментари Харесай

Най-известният лидер на банда в Еквадор живееше „като крал“, докато беше затворен. Неговото бягство от затвора хвърля светлина върху беззаконните затвори в страната

Със своята баня от четири елементи, двойно легло и дребен ледник, неподредената затворническа килия на прословутия водач на бандата Los Choneros, Хосе Адолфо Масиас, можеше да бъде в хотел, вместо в един от най-големите затворнически комплекси в Еквадор.

Това е „ по-добре, в сравнение с у дома… [той] живее като крал “, възкликва боец във втория от няколко видеоклипа, показващи Macías стая и персонален затревен двор, цялостен с половин дузина от любимците му, бойни петли. Видеоклиповете, споделени с CNN, са снимани в пандиза La Regional и снимани от военни предходната година.

В друго видео, снимано в затворническата килия на Macías, пъстър стенна живопис, изобразяващ водача на бандата, по-известен като „ Фито “, предизвестява „ сребро или олово “. Фразата, разпространявана от колумбийския наркобарон Пабло Ескобар, предлага мрачния избор да вземеш рушвет или да бъдеш убит – допустимо предизвестие към личния състав на пандиза.

Клиповете оферират повече доказателства за суровата действителност, че с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР