Със своя заповед кметът на Община Разград Добрин Добрев обяви

...
Със своя заповед кметът на Община Разград Добрин Добрев обяви
Коментари Харесай

Лавина от кметски заповеди за ваканция на 2 май

Със своя заповед кметът на Община Разград Добрин Добрев разгласи 2 май, четвъртък, за неучебен и задочен ден за всички учебни заведения на територията на общината, оповестиха от общинската администрация, съобщи Българска телеграфна агенция.

Това стана след разискване през вчерашния ден с отрасловия кмет " Хуманитарни действия " Елка Неделчева. В седмицата от 29 април до 5 май датата 2 май е единственият работен ден и при оповестяването му за неучебен доста хора ще имат опция да бъдат дружно със фамилиите си за по-дълъг интервал към почивните дни за Великден и Гергьовден, както и да се включат в проведените от Община Разград културни мероприятия във връзка празниците, към тази мотивация се сплотиха кметът и отрасловият зам.-кмет, показват от общината.

Заповедта на кмета е подписана през вчерашния ден, а през днешния ден се връчва за сведение и осъществяване на шефовете на учебните заведения в Община Разград. Контролът по осъществяването ѝ е предоставен на заместник-кмета Елка Неделчева, допълват от общинската администрация.

Неучебен ден за учениците на 2 май ще бъде и в други градове в страната, измежду които Бургас, Варна, Ловеч, Монтана, Плевен, Русе, Самоков, София, Смолян, Ямбол.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР