Със своите ограничения Западът се опитва да настрои руснаците срещу

...
Със своите ограничения Западът се опитва да настрои руснаците срещу
Коментари Харесай

Медведев: Глупавите санкции обединяват руския народ

Със своите ограничавания Западът се пробва да настрои руснаците против управляващите, само че, в противен случай, става консолидация и това е слабото място на „ глупавите наказания “, сподели Дмитрий Медведев, заместник-председател на Съвета за сигурност на Русия в изявление за РИА Новости.

" Всъщност с тези наказания западният свят се пробва да повлияе на жителите на страната ни, да им навреди, с цел да сътвори някакви проблеми на управляващите ", сподели Медведев.

Западът не схваща по какъв начин натискът се отразява на хората, акцентира той.

„ Но ми се коства, че хората, които генерират тези решения, безусловно не схващат нашия нрав, те не схващат отношението на съветския народ в най-широкия смисъл на думата. Обществото се консолидира “, сподели Медведев.

Според него Западът се пробва да въздейства освен на бизнесмените, само че и на секторите на стопанската система, които стоят зад едрия бизнес – а това са стотици хиляди, милиони руснаци.

„ Дори тези, които са били афектирани в някаква обстановка или са считали, че им е обърнато малко внимание или са взети някакви неверни решения, в тази обстановка споделят: „ Ами, да, да, евентуално са създали неточност в нещо. Но като цяло в тази обстановка ще не отстъпвам страната. Аз ще бъда проводник на държавния курс “, сподели зам.-председателят на Съвета за сигурност.

Слабата страна на ограничаващите ограничения съгласно Медведев е противоположният им резултат.

„ Те са безусловно неспособни да схванат, както не са могли да схванат и преди 70 години, и преди 100 години, и по време на разнообразни типове въоръжени акции, които се организираха, в това число против нашата страна: рестриктивните мерки и лишенията единствено сплотяват хората, консолидират ги, не ги разделят. И това е главната им неточност, това е слабото място на тези глупави наказания ", акцентира той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР