Със стройна и сексапилна брюнетка живее шефът на НАП Румен

...
Със стройна и сексапилна брюнетка живее шефът на НАП Румен
Коментари Харесай

Жената на Румен Спецов с плочки като него! Шефът на НАП дели легло с фитнес маниачка

Със стройна и сексапилна брюнетка живее шефът на Национална агенция за приходите Румен Спецов . Вече повече от половин година шефът на приходната организация е измежду най-коментираните хора в страната, само че той усьрдно крие има ли жена до себе си и какъв е фамилният му статус. „ Галерия “ обаче съумя да научи повече за персоналния живот на мускулестия специалист и да открие коя e половинката му.

Дългогодишната житейска спътница на Спецов се споделя Плама и двамата са женени от 2014 година. Едва ли е изненадващо, че брачната половинка на първенеца по културизъм има тяло за милиони. Тя също се занимава професионално със спорт, всеки ден е във фитнеса, а едно от най-любимите й занимания е бягането. В годините, когато Спецов все oщe се занимава с културизъм, Плама е компактно до него в надпреварите и взема интензивно присъединяване в подготовката му.

Твърди се, че точно сексапилната му жена е повода актуалният началник на Национална агенция за приходите да замине да работи за Дубай. В емирството стройната брюнетка изкарва парите си в огромна компания. Спецов , който несъмнено е чиновникът с максимален бицепс, я последва там и стартира работа като фитнес инструктор. Данъчният бил от най-високата категория специалисти и като някогашен първенец по културизъм, цената му била умопомрачителна. За час тренировката с мачото възлизала на 200 $, гласят слуховете. Негови клиенти били част от най-заможните хора в емирството, в това число и доста живеещи там руснаци.

В профила си в обществените мрежи Плама твърди, че към момента живее в Дубай, само че по всяка възможност се е прибрала в България със брачна половинка си и просто не е актуализирала информацията. Иначе двамата с данъчния специалист имат дребна дъщеричка. Това обаче не е единственото дете на Спецов. Преди два месеца Асен Василев, който го назначи за началник в Национална агенция за приходите, разкри, че някогашният културист е жертва на офанзиви и е получил закани за живота на жена си и децата си.

Думите на съпредседателя на „ Продължаваме промяната “ ясно демонстрират, че Спецов е татко освен на дребното момиченце от Плама . Колко още деца обаче има, остава загадка, както и дали те са от красивата брюнетка. Впрочем става известно, че сексапилната брачна половинка също има присъединяване в абсурда с някогашната компания на Спецов.

Припомняме, че в деня, в който беше назначен за началник на Национална агенция за приходите, стана ясно, че той е продал компания, затънала в неплатени налози. Става въпрос за „ Гранекс Трейдър “, в която той става съучастник на 16 юни 2015 година На 13 април 2016 година обаче Спецов дава компанията на малоимотно лице. Това се случва няколко седмици откакто на 17 март същата година му е връчен инспекционен отчет от Национална агенция за приходите за открити отговорности сред 1 и 1,5 млн. лева след извършена данъчна проверка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР