Със страх и тъга установих, че името ми в последните

...
Със страх и тъга установих, че името ми в последните
Коментари Харесай

Ръководителят на пресцентъра на Прокуратурата отговори на твърдението на Цариградска за отправени заплахи

" Със боязън и горест открих, че името ми в последните два дни участва в отрицателна конотация в поредност от изявленията на един съответен български арбитър ". Това написа във Фейсбук ръководителят на пресцентъра на Прокуратурата Веселин Иванов във връзка изказванието на арбитър Владислава Цариградска, че посредством своя позната нощес е получила закани, отправени от него.

" През обща позната с господин Иванов получих предизвестие, че би трябвало да се кротна. " Кажи на тая жена да се кротне! ”, цитира Цариградска. " Щом някой дръзва да насочи такива закани към арбитър, при всичките ми разкрития, какво може да се случи на елементарния човек, който няма отбрана? Аз съм с униформени чиновници, имам назначена защита ”.

Ето какво още написа Иванов в своя отговор:

" Страх, тъй като от кого, в случай че не от арбитър, жителите би трябвало да чакат правдивост.
Страх, тъй като съдията е този, който най-добре би следвало да осъзнава тежестта на всяка една употребена дума. Та, нали точно посредством силата на думите всеки един арбитър правораздава.
Страх, тъй като български арбитър издава присъда от ефира на уважавани от мен медии, които са били част от професионалния ми път, като освен това си служи с погрешни внушения.

Тъга, тъй като, моята персона се употребява в опит за изкуствено генериране на напрежение и грозна офанзива против институцията Прокуратура на Република България. При това в миг, в който са подхванати действителни дейности за пречистване и промяна на системата. Нещо, което се случва за първи път от повече от десетилетие. Именно в границите на процеса по реформиране на институцията и поради неприемливи практики, осъществявани в края на мандата на предходния основен прокурор, още в средата на 2023 година от ръководената от мен Дирекция бяха освободени шестима чиновници. За всичко това съм дал и съответните показания пред способен орган.

В същото време, декларирам, че по никакъв метод, нито " преди часове ", нито в предишен интервал, аз или Дирекция " Публични връзка ", сме били ангажирани по какъвто и да е метод с изявления, отнасящи се до въпросния български арбитър, тиражиращ обществено името ми с непроверени изказвания и в прорез с Кодекса за етично държание на българските съдии. Лесно проверим факт е, че публикации по адрес на съответния арбитър има в избрани уеб сайтове надалеч преди да заемам актуалната позиция в администрацията на прокуратурата.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР