Със стилно парти бе прерязана лентата на нова супермодерна естетична

...
Със стилно парти бе прерязана лентата на нова супермодерна естетична
Коментари Харесай

Денталната клиника на Ванко1 отвори врати в Пловдив със стилно парти

Със стилно празненство бе прерязана лентата на нова супермодерна естетична дентална клиника в Пловдив. е място за цялостното естетическо възобновяване на усмивката, кореново лекуване (ендодонтия), слагане на импланти, мезотерапия, слагане на филъри, хирургични действия и ортодонтия. Локацията на новооткритата постройка е ул. " Драгота " 11.

Домакините Иван Главчев, по-известен с псевдонима си Ванко1 и Д-р Нели Иванова бяха заложили на минимализъм и грациозен разкош. Именно Ванко1 е създателят на клиниката и водеща фигура в реализацията й. Идеиите по дизайна на постройката са напълно негови, като е подходил със особено внимание към всеки един подробност.



Тържествената гала стартира с освещаване на обекта, а събитието бе почетено от доста посетители. Сред тях бяха българският модел Николета Лозанова, „ Мис Плеймейт” за 2019 Михаела Тодорова, както и дългогодишният публицист Кристина Патрашкова. Близки и другари на доктор Нели Иванова и Ванко1 , също участваха на събитието. Всички те бяха посрещнати с уелкъм дринк, изтънчен кетъринг, а за приказната атмосфера се погрижиха цигулари.



Преди лентата да бъде прерязана, Иван Главчев разгласи и своята благотворителна самодейност, която ще започва с откриването на клиниката. Той сподели, че всеки понеделник хора в потребност ще бъдат лекувани гратис в V1 Clinic by dr. Neli Ivanova . След бурни овации гостите се запътиха към градината, с цел да отпразнуват вечерта.



В клиниката ще се употребява най-високотехнологична и модерна инсталация, тъй като управлението счита, че пациентите заслужават най-хубавото. Стремежът на екипа е V1 Clinic by dr. Neli Ivanova да се трансформира в еквивалент за здраве, качество и хармония на международно равнище. След като един път посетите практиката на емблемата на клиниката- Д-р Нели Иванова , ще усетите същинския професионализъм на работа.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР