Със сигурност всички помним онази Преслава, която започна певческата си

...
Със сигурност всички помним онази Преслава, която започна певческата си
Коментари Харесай

Тайната е разкрита: Ето как Преслава вае фигура без глад и лишения

Със сигурност всички помним онази Преслава, която стартира певческата си поп-фолк кариера с едни много сочни форми. В разгара на първите си години като певица всички я харесваха и поради естествената ѝ визия, и поради големия гений, който носи в себе си. 

Виж още: Мирела: " Плаках доста, когато отпадна Валери, не мога да укривам страстите си! "

Е, от тази пухкава Преслава няма и диря към този момент, като с времето певицата даже се вталява от ден на ден и повече. В един миг всички почитатели бяха даже много обезпокоени за здравословното ѝ положение, защото тя безусловно беше останала кожи и кости - гладът и лишенията несъмнено бяха оказали голямо въздействие за цялостната ѝ визия. 

Виж още: Само това ни липсваше! Емили смени тротинетката с мотор, ще се " шмугва " още по-дръзко

Самата тя нееднократно е споделяла, че се усеща добре, когато по себе си няма непотребни килограми. Певицата сигурно няма желание да се връща към старите си форми и това го потвърждават тренировките, посредством които поддържа съвършената си фигура. Ако си мислите, че Преслава продължава да гладува свиреп, то истината е напълно, напълно друга - поп-фолк кралицата върви на дълги разходки в гората в свободното си време, което с изключение на здраве ѝ носи и голямо наслаждение. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР