Със сигурност ви се е случвало да се изчервите или

...
Със сигурност ви се е случвало да се изчервите или
Коментари Харесай

Вижте какво да кажете на всяка зодия, за да я разтопите

Със сигурност ви се е случвало да се изчервите или смутите, когато някой ви похвали или поласкае. Според астролозите сходно терзание има своята връзка и със съответната зодия на индивида.

Овен
Родените под този знак са доста стимулирани, те обичат обстановки, в които контролът е в техните ръце. Затова, в случай че желаете да ги изчервите, кажете им какъв брой им се възхищавате и оценявате свободния им дух. На тях ще им хареса всякога.

Телец
Макар да сте го чували милион пъти, ще повторим – Телците са много упорити. Затова те ще бъдат удовлетворени, в случай че отбележите тази тяхна линия, която одобряват за свое качество. Бъдете търпеливи с тях и им покажете, че го забелязвате. Допълнете, че това е повода да вярвате, че те в никакъв случай няма да се откажат от вашите взаимоотношения.

Близнаци
Те нормално имат авантюристичен дух и съвсем постоянно се занимават с нещо. Всеки път, когато прекарвате време с тях, няма по какъв начин да ви бъде скучно. Кажете им какъв брой е вълнуващо да сте към тях и желаете те да не престават да бъдат към вас.

Рак
Представителите на тази зодия са извънредно любвеобилни и грижовни и постоянно имат най-хубави планове. Затова би трябвало да сте по-внимателни с тях. Изказвайте признателност всякога, когато създадат нещо за вас. Хората са склонни да одобряват доста неща за даденост и е доста елементарно да попаднете в тази група. Уверете се, че това няма да се случи. Родените под зодия Рак ще го оценят.

Лъв
Лъвовете са извънредно лоялни и отдадени на тези, които държат на тях. Следователно всяка изява на преданост, лоялност и удивление към тях ще ги трогне и ще затвърди мястото ви в живота им.

Дева
Представителите на тази зодия имат мощно развито логическо мислене. Затова не би трябвало да говорите с недомлъвки и да остават неясноти. Освен това постоянно подчертавайте, че се доверявате и възхищавате на тяхната преценка. Това ще ги накара да се почувстват специфични.

Везни
Родените под този знак са мечтатели и перфекционисти и това несъмнено си проличава. Уверете се, че няма да им се подигравате по отношение на идеалите им или да ги заливате с прекален натурализъм. Тук не става дума да ги лъжете, а да мечтаете дружно с тях и да споделяте желанието им за съвършенство. Това ще ви приближи доста до тях. Когато им говорите за идеализъм, те несъмнено ще го оценят.

Скорпион
Скорпионите постоянно са подозрителни и ревностни, само че това не е единствено тъй като са лоялни и буйни хора. Трябва да се уверите, че постоянно им показвате какъв брой доста ги обичате, даже и да нямате интимна връзка с тях. По този метод сигурно ще ги спечелите.

Стрелец
Представителите на тази зодия са доста енергични хора, които нормално се пробват да успокоят своята активност, с цел да се впишат в останалата част от обществото. Ще ги поласкаете, като им кажете, че това е нещо, което доста харесвате в тях.

Козирог
Козирозите са измежду най-независимите в зодиака, тъй че в случай че прекарват време с вас, това значи, че сте доста значими за тях. Когато сте дружно и ги поздравявате за нещата, в които са положителни, това сигурно доста ще ги поласкае.

Водолей
Те са остроумни и постоянно обмислят нови хрумвания. Ще им доставите огромно наслаждение, в случай че се превърнете в най-големия им покровител. Нека диалозите да се въртят към техните хрумвания, с цел да схванат, че също се интересувате от нещата, от които и те. Това за тях ще бъде огромно хвалебствие.

Риби
Рибите са един от най-емоционалните и чувствителни знаци в зодиака. Освен това те търсят утвърждение от хората, които ценят. Ако желаете да ги поласкаете, подкрепяйте техните ползи и цели. Това ще ги направи извънредно щастливи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР