Със сигурност въпросът какъв е вкусът на лятото има много

...
Със сигурност въпросът какъв е вкусът на лятото има много
Коментари Харесай

Какъв е вкусът на лятото?

Със сигурност въпросът какъв е усетът на лятото има доста отговори. Някои ще кажат сладолед, други – бира, трети – равнодушие. Всички тези отговори са правилни, само че не би трябвало да пропущаме и още една опция – свежи плодове и зеленчуци. Сякаш лятото е събрано в паница с вкусна салата от домати и краставици или в купичка със сочни череши.

Важно е през цялата година да се употребяват плодове и зеленчуци, само че през летните месеци си е напряко наложително. Все отново единствено тогава можем да се насладим на най-голямото многообразие от български артикули. Затова и магазините на BILLA са изключително привлекателно място. В тях се оферират вкусни сезонни плодове и зеленчуци от личната марка на веригата BILLA Градини. Те са отгледани в над 150 градини, оранжерии и лозя в цялата страна от български фермери, които поставят доста старания и ежедневни грижи, тъй че рафтовете на супермаркетите да са заредени с всичко належащо за съвършената салата.

Най-хубавото е, че плодовете и зеленчуците в BILLA са създадени по специфична стратегия за понижаване на пестицидите и са с минимални или нулеви количества остатъчни пестициди, което значи единствено едно – същински здравословен артикул от природата. По-точно от природата на България, което е още едно огромно преимущество.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР