Със сигурност сте осъзнали, че така наречената възраст няма нищо

...
Със сигурност сте осъзнали, че така наречената възраст няма нищо
Коментари Харесай

Революция. Откриха тайната на младостта и тя е много проста

Със сигурност сте осъзнали, че по този начин наречената възраст няма нищо общо с биологичната. Този факт е по-осезаем при дамите.

Вероятно сте срещали дами на 30, които наподобяват на 50, а други на 60 могат да бъдат добра конкуренция на 35 годишни хубавици, написа уеб сайтът „ Новото знание ”.
-->
Но за какво се получава по този начин?

Учените настояват, че основна роля при поддържане на младия лик нама нито генетиката, нито козметиката. Скоростта, с която остаряваме се дефинира от мозъка.

Съществува разбиране наречено „ психична човешка възраст “.

Именно тя въздейства на типа ни, а остаряването зависи изцяло от процеси осъществявани в човешкия мозък, съгласно учени от Харвардския университет.

В началото на ХIX в. мъж или жена на 35-40 г.са били считани за възрастни.

Да останем млади на външен тип и по дух в преклонна възраст може да помогне на нашата душeвност, мисли и отношението към света.

Ето от какво зависи външната хубост:

Хипотезата, учредена на проучвания звучи по този начин: „ Скоростта, с която остаряваме, зависи от нашия мозък. “

Ето и 3 негови признака:

Позволим ли един път да се появи възприятието, че всички красиви моменти в живота ни са останали в предишното, и че им е „ минало времето “ започваме да остаряваме.

Възрастният по психична линия човек живее със спомените си, а младият с проектите си.

Не на вятъра някои хора в Съединени американски щати на 60 годишна възраст следват в университет, посещават разнообразни курсове.

Всичко ново подтиква интензивността на мозъка и оптимизма. По този метод се поддържа младостта.

С напредването на възрастта е обикновено да сложим някои ограничавания що се отнася до физически благоприятни условия или отговорности.

Но всеки стадий от живота отваря нови благоприятни условия. Ако ви е мъчно да вършиме нещо физическо, можете да започнете да развивате артистичните си качества.

Учете езици, ходете на екскурзии, посещавайте нови страни, организирайте разнообразни събития. И тогова даже 20-годишните не биха могли да се конкурират с вас.

Не си поставяйте ограничавания, търсете благоприятни условия

Както актуалната просвета, по този начин и античните знания показват, че признателните и щастливи хора живеят повече, и наподобяват по-добре.

Стабилната душeвност е тайната на младостта

Човекът, който съумява да се приспособява умерено към измененията и преодолява компликациите, който не се „ впряга “ елементарно постоянно ще бъде по-млад.

На хората радващи се на живота бръчките по лицето се образуват по друг метод. Тези хора са постоянно по-привлекателни.

Ключът към удължената младост е да виждаш кое е по-доброто в живота, да имаш възприятие за комизъм, да благодариш за всеки изживян ден.

Развивай се, радвай се, без значение от какво би и не би се случило. И най-важното: не мислете постоянно по кое време сте роден и на какъв брой сте сега.

Животът е ваш, страстите, тялото също. Можете да вършиме, каквото си поискате, без значение от възрастта. Стига да го пожелаете същински.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР